szerző:
Stop
Tetszett a cikk?

Nettó 480, bruttó 600 millió forintért biztosítja a jövőben a keretösszeg erejéig a hostesseket és a beléptető embereket a Művészetek Palotájába a Valton-Sec Kft. - írja a stop.hu.

A Valton-Sec Kft. versenytárs nélkül jutott a megbízáshoz, vetélytársát ugyanis kizárták az eljárásból. A társaság a stop.hu cikke szerint a kormányváltás óta sorra nyeri állami megbízásait.

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent hirdetmény szerint a Valtonnal "szolgáltatási keretszerződés" kötetett a "Művészetek Palotája épületében megrendezésre kerülő kulturális műsorok és egyéb rendezvények biztosítására, jegyszedő- és ültető, host, és hostess szolgáltatás ellátására, valamint az arculathoz illeszkedő, megfelelő minőségű formaruha biztosítására".

A Valton Sec volt az a társaság, amely a tavaly augusztus 20-ai állami ünnepség biztosítási feladatait végezte, s nemrég elnyerte valamennyi állami ünnepség biztosításának a lehetőségét, de dolgoztak korábban Európa Kulturális Fővárosában, Pécsett is, s honlapjuk szerint már régebb óta partnerei a MÜPA-nak.

©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ezen a néven futnak majd a Mol automata benzinkútjai

Ezen a néven futnak majd a Mol automata benzinkútjai

A kamara sem érti, hogy képzeli a kormány a háziorvosok fizetésemelését

A kamara sem érti, hogy képzeli a kormány a háziorvosok fizetésemelését

Nyugdíjas orvosok foglaltak el egy bezárt kórházat Olaszoszágban - videó

Nyugdíjas orvosok foglaltak el egy bezárt kórházat Olaszoszágban - videó