Tetszett a cikk?

Június 15-étől Gavra Gábor (33) veszi át a közel három évtizeden át a HVG-nél dolgozó és most nyugdíjba vonuló Hirschler Richárdtól (70) a hvg.hu hírportál főszerkesztői pozícióját. Gavra 2007 júniusa óta a Hírszerző.hu főszerkesztője, előtte pedig a Magyar Narancs belpolitikai újságírója volt.

Az új főszerkesztőt a szerkesztőség vezetőinek egyetértésével választotta ki a HVG Kiadó Zrt. vezetése. Gavra a hvg.hu szakmai értékeinek megőrzése mellett tervei szerint tovább kívánja erősíteni a portál gazdasági és politikai rovatait, célul tűzte ki a hírszolgáltatás teljességének, gyorsaságának, megbízhatóságának erősítését. A hvg.hu-nak független és objektív hírportálként változatlanul az a célja, hogy a hazai  internetező társadalom számára hasznos és érdekes információkat nyújtson a nap minden órájában.

A hírportál a Gemius OPA adatai szerint hetente átlagosan 440 ezer egyedi látogatót ér el, és ennek jelentős bővítését tervezi. A hvg.hu erős és innovatív szerepet kíván betölteni a webes tartalomszolgáltatás mellett a mobilos és a táblagépes online médiapiacon is. A szerkesztőség az írott tartalom mellett további fejlesztéseket tervez képes és videotartalmaiban is.

A szintén a HVG Kiadó Zrt. kiadásában megjelenő Hírszerző.hu - megmaradva politikai szájtként, átalakuló vezetéssel - a jövőben markáns véleményekkel, elemzésekkel erősödik majd tovább.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Belehalt a koronavírus szövődményeibe Valéry Giscard d'Estaing egykori francia elnök

Belehalt a koronavírus szövődményeibe Valéry Giscard d'Estaing egykori francia elnök

Catherine O'Hara újraalkotta a Reszkessetek betörők! ájulós jelenetét

Catherine O'Hara újraalkotta a Reszkessetek betörők! ájulós jelenetét

SZFE-s sztrájkbizottság: 64 napja nem ül le velünk senki tárgyalni

SZFE-s sztrájkbizottság: 64 napja nem ül le velünk senki tárgyalni