szerző:
mediapiac.hu
Tetszett a cikk?

2011. július 1-jétől Tóth Levente irányítja megbízott főszerkesztőként a Népszabadságot, miután az eddigi főszerkesztő, Vörös T. Károly szerződése június 30-án lejárt, és a múlt pénteki közgyűlésen nem hosszabbították meg. Az új állandó főszerkesztőt pályázaton fogják kiválasztani - számolt be a mediapiac.com.

Vörös T. Károly 1975-től a Kritika munkatársa volt, ahol főszerkesztő-helyettes lett. 1987-ben került a Népszabadsághoz, ahol 1990-től a kulturális rovatot irányította. 2004 februárjában került a napilap főszerkesztői székébe - részletezi a Médiapiac.

A jogász végzettségű Tóth Levente 1987-ben, 20 évesen került a Népszabadsághoz, majd a Világgazdaságnál, a Figyelőnél és a Napi Gazdaságnál tett kitérőt. 2002-ben tért vissza a Népszabadsághoz, 2010-ig a gazdasági rovatot irányította, a múlt év elejétől pedig főszerkesztő-helyettes lett.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Másfél millióra bírságolta a médiahatóság az RTL Klubot

Másfél millióra bírságolta a médiahatóság az RTL Klubot

Megjelent a Spotify 2020-as toplistája: ezek a zenék szóltak legtöbbször

Megjelent a Spotify 2020-as toplistája: ezek a zenék szóltak legtöbbször

Kína korlátozza a ritkaföldfémek exportját

Kína korlátozza a ritkaföldfémek exportját