szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Jobbik a rendvédelmi dolgozók külföldre utazásának bejelentési kötelezettségét és a kifogástalan életvitel ellenőrzésére vonatkozó szabályozás eltörlését kezdeményezi - jelentette be Bertha Szilvia keddi budapesti sajtótájékoztatóján.

A jobbikos politikus a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló törvényt érintő módosító indítványát a múlt héten nyújtotta be, miután a foglalkoztatási és munkaügyi bizottság leszavazta a rendvédelmi dolgozóknak a sztrájkjogot visszaadó javaslatát. Bertha Szilvia hangsúlyozta: ha a kormány a rendvédelmi dolgozók privilégiumait megszünteti és közben ezt semmivel nem ellentételezi, akkor az elvárásokon is csökkenteni kell.
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kétséges Harry részvétele Fülöp herceg temetésén

Kétséges Harry részvétele Fülöp herceg temetésén

Kinyitnak a szerb plázák

Kinyitnak a szerb plázák

Karácsony Gergely is panaszkodik a Facebookra

Karácsony Gergely is panaszkodik a Facebookra