szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A Fidelitas kitartásának köszönhetően ma már a szervezetnek "nincs versenytársa a pályán", az IDF, az Új Generáció és a Fiatal Baloldal is eltűnt - mondta Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója vasárnap a Fidelitas debreceni kongresszusán.

A politikus kitért az MSZP politikájára is, mondván, az a lengyel szocialisták útjára lépett. "Hazudtak, csináltak egy hamis kormányprogramot, majd vittek egy neoliberális gazdaságpolitikát, és megbuktak" - mondta. Van azonban egy lépés, amit még nem követtek el: a három részre szakadás - tette hozzá, megjegyezve, hogy "ez van még hátra a magyar baloldal számára."

Kubatov Gábor
©

A Fidelitasnak nem az a szerepe, hogy kis Fidesz legyen - mondta Nyitrai Zsolt infokommunikációért felelős államtitkár, korábbi Fidelitas alelnök, az ifjúsági szervezet debreceni kongresszusán vasárnap.

Trendi és vagány

A politikus szerint a Fidelitas tagjainak olyan hívószavak mentén kell szerveződniük, mint a szókimondó, vagány, forradalmár, trendi és szabadelvű.

Cser-Palkovics András, volt Fidelitas alelnök, Székesfehérvár polgármestere köszöntőjében kiemelte: a Fidelitashoz tartozás a barátságról, a jó közösségről és az egységről szól. Fontosnak nevezte, hogy a fiatalok ott legyenek a kormányzásban és képviseljék az ifjúság érdekeit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Orbán: térdig állunk a munkában

Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében azt mondta a vasárnapi debreceni Fidelitas-kongresszus résztevőinek, hogy Magyarország nem tud megújulni a fiatalok nélkül, így a kormány számít a munkájukra.

hvg.hu Itthon

Közöttünk járnak az új Szijjártók és Ujhelyik

A politikai ifjúsági szervezetek elsősorban a közösség miatt fontosak a fiataloknak - állítják az elnökök. Persze vannak, akik annyira ön- és céltudatosak, hogy a egyértelműen a politikai karrier miatt csatlakoznak valamelyik szerveződéshez. Mit tudnak kínálni a pártokhoz kötödő szervezetek a politikából kiábrándult ifjaknak?

MTI Itthon

Fidelitas: fogadj örökbe egy falut!

Levélben megkeresik az ország nagyobb városainak polgármestereit, amelyben arra kérik őket, hogy karoljanak fel, fogadjanak örökbe egy környező kistelepülést, és az ott élő fiatalok részére biztosítsanak olyan lehetőségeket, amelyek az adott kistelepülésen nem érhetők el.

Rabkórházba szállítják át Navalnijt

Rabkórházba szállítják át Navalnijt

Két különböző vakcina oltási kombinációját vizsgálják Spanyolországban

Két különböző vakcina oltási kombinációját vizsgálják Spanyolországban

Összehajtható, kinyújtható telefonok? Készüljön, jön a dömping belőlük

Összehajtható, kinyújtható telefonok? Készüljön, jön a dömping belőlük