szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Életének 83. évében elhunyt Tiszai László újságíró és szerkesztő, a Füles magazin egykori főszerkesztője - közölte a magazin szerkesztősége.

A múlt szerdán elhunyt Tiszai László a Világ Ifjúsága című lapnál kezdte pályáját, 1968-ban került át a Füles magazinhoz, amelynek 1992-ben történt nyugdíjba vonulásáig a főszerkesztője volt. Tiszai László nevéhez fűződik az, hogy az 1960-as és az 1970-es évek fordulóján a lap tartalmilag és formailag is megújult, ő indította el a több tagból álló Füles rejtvénylapcsalád megjelentetését is. Tiszai László ötlete alapján indult el "az országos rejtvényfejtési láz mozgalommá szervezése", az ilyen jellegű bajnokságok létrehozása; egy amerikai kollégával együtt ő kezdeményezte az azóta is rendszeresen megtartott rejtvényfejtő-világbajnokság megrendezését is - közölte a Füles szerkesztősége. Tiszai László temetéséről később intézkednek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!