szerző:
MTI

Szerdán elhunyt Weber Lajos, az MTI korábbi fotóriportere - közölte a család az MTI-vel.

1986: Magyarország - Brazilia barátságos válogatott labdarugó mérkőzés március 16-án a Népstadionban.
©

Weber Lajos 1979-ben került gyakornokként az MTI-hez, ahol 1981-től 1989-ig fotóriporterként dolgozott. Ezt követően a Reformhoz, majd a Mai Naphoz került, ahol rovatvezetőként dolgozott. A Magyar Nemzettől került pályafutása utolsó munkahelyéhez, a Népszavához, ahol szintén rovatvezető volt. 

A Magyar Távirati Irodánál főleg a sport- és protokollfotográfia területén ért el kiemelkedő sikereket, részt vett a protokollfotózás megújításában is, sport témájú képeivel pedig számos díjat nyert. Weber Lajos 59 éves volt.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!