szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

Elfogta a rendőrség azt a két tizenévest, akik 20 éves társukkal együtt kiraboltak a napokban egy férfit Ózdon. A támadók körülállták, majd késsel fenyegetőzve kényszerítették áldozatukat értékei átadására.

Augusztus 7-én érte rablótámadás az egyik környező településről Ózdra szórakozni érkező férfit. Miután pénzt vett fel egy automatából, három fiatal csapódott mellé. A kéretlen kísérők kérdezgették a férfit, majd egy alkalmas helyen körbeállták, s felszólították, adja át nekik a pénzét. A férfi nem engedelmeskedett, mire a támadók kést rántottak, s azzal fenyegetőzve elvették az áldozat pénzét. Egyikük még a férfi nyakláncát is letépte, majd mindhárman elszaladtak.

Miután a kirabolt férfi értesítette a rendőrséget, a nyomozók forró nyomon kezdték keresni a támadókat. Rövid idő alatt azonosították, s el is fogták a három rablót, egy 15 és egy 16 éves tinédzsert, valamint 20 éves társukat. A rendőrség előtt nem ismeretlen fiatalokat rablással gyanúsították meg, s mindegyiküket őrizetbe vették. Kihallgatásaikon a gyanúsítottak részben beismerő vallomást tettek. A gyanúsítottakat a bíróság már előzetes letartóztatásba helyezte.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
A tanítóképzőket lenyelik az egyházak, a tanárképzés lassan összeomlik

A tanítóképzőket lenyelik az egyházak, a tanárképzés lassan összeomlik

Már interneten is lehet vásárolni az Aldiból Budapesten

Már interneten is lehet vásárolni az Aldiból Budapesten

Pulitzer József, a szakma mélységeit és magasságait is megjárt sajtóguru

Pulitzer József, a szakma mélységeit és magasságait is megjárt sajtóguru