szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Mihalovics Péter, a Fidelitas alelnöke látja el a közigazgatási és igazságügyi miniszter kabinetfőnöki feladatait.

A Magyar Közlönyben megjelent utasítás értelmében Mihalovics Pétert a kabinetfőnöki feladatok ellátására, valamint az Új Nemzedék Jövőjéért Program kormányzati koordinációjával kapcsolatos teendők ellátására nevezte ki 2011. október elsejétől 2012. április 1-ig miniszteri biztossá Navracsics Tibor. 

A Fidelitas alelnökét, fideszes országgyűlési képviselőt még márciusban nevezte ki miniszteri biztossá Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter, egy új ifjúságpolitikai stratégia, az Új Nemzedék Jövőjéért elnevezésű program megalkotásával megbízva. Mihalovics Péter még augusztus 11-én azt közölte, hogy lezárult a fiatalokkal kapcsolatos kormányzati döntések alapjául szolgáló program társadalmi vitája, ennek alapján októberre elkészül a konkrét javaslatokat tartalmazó csomag. 

Orbán Viktor miniszterelnök szeptember 30-ai hatállyal, a közigazgatási és igazságügyi miniszter javaslatára mentette fel tisztségéből a tárca helyettes államtitkárát, Lánczi Tamást, Navracsics Tibor kabinetfőnökét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!