szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Zenés diavetítéssel köszönnek el az Origo munkatársai két volt főszerkesztőjüktől, Weyer Balázstól és Nádori Pétertől.

Minden itt maradó nevében köszönjük az együtt töltött időt, a kanapés tárgyalóban tartott értekezleteket, a közös munkát, a szakmai iránymutatást, az újságírás alapértékeinek védelmét, mindent, ami az újságot kikezdhetetlenné tette - ezzel a búcsúmondattal és egy zenés slideshow-val köszöntek el az Origo munkatársai a szeptember végén az Origo oldalak és a hírszerkesztőség éléről leváltott Weyer Balázstól és Nádori Pétertől. A háromperces diavetítésen a szerkesztőség és a cég munkatársai az említett kanapéval pózolnak.

Weyer Balázs és Nádori Péter a portál indulását előkészítő projekt tagjaként, 1997-ben kezdte meg a munkáját az Origónál. Az alapító főszerkesztő Nádori Péter hosszabb kitérő után, 2008-ban tért vissza a céghez, míg Weyer Balázs 2000 óta folyamatosan a portál tartalmi és üzleti vezetőjeként, a cégvezetés tagjaként tevékenykedett.

November 2-tól az Indextől átigazolt Gazda Albert veszi át az Origo főszerkesztői tisztét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyar fejlesztők megcsinálták a mindentudó Covid-útlevelet

Magyar fejlesztők megcsinálták a mindentudó Covid-útlevelet

Most sem változott a jegybanki alapkamat

Most sem változott a jegybanki alapkamat

Eltűnt a Gruevszki-féle lehallgatásokban érintett volt észak-macedón kémfőnök

Eltűnt a Gruevszki-féle lehallgatásokban érintett volt észak-macedón kémfőnök