szerző:
hvg.hu

Zenés diavetítéssel köszönnek el az Origo munkatársai két volt főszerkesztőjüktől, Weyer Balázstól és Nádori Pétertől.

Minden itt maradó nevében köszönjük az együtt töltött időt, a kanapés tárgyalóban tartott értekezleteket, a közös munkát, a szakmai iránymutatást, az újságírás alapértékeinek védelmét, mindent, ami az újságot kikezdhetetlenné tette - ezzel a búcsúmondattal és egy zenés slideshow-val köszöntek el az Origo munkatársai a szeptember végén az Origo oldalak és a hírszerkesztőség éléről leváltott Weyer Balázstól és Nádori Pétertől. A háromperces diavetítésen a szerkesztőség és a cég munkatársai az említett kanapéval pózolnak.

Weyer Balázs és Nádori Péter a portál indulását előkészítő projekt tagjaként, 1997-ben kezdte meg a munkáját az Origónál. Az alapító főszerkesztő Nádori Péter hosszabb kitérő után, 2008-ban tért vissza a céghez, míg Weyer Balázs 2000 óta folyamatosan a portál tartalmi és üzleti vezetőjeként, a cégvezetés tagjaként tevékenykedett.

November 2-tól az Indextől átigazolt Gazda Albert veszi át az Origo főszerkesztői tisztét.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!