szerző:
HVG
Tetszett a cikk?

„Béla idejében ugyanilyen volt az iroda. A bútorok a legendák szerint itt vannak a harmincas évek óta. Csak ez a Fradi-mez nem volt itt, mert az elődöm az MTK-nak drukkolt” – jellemzi szobáját a polgármesteri hivatalban Kocsis Máté, aki a kerület első embereként igyekszik „megtisztítani” Józsefvárost a hajléktalanoktól.

Szerinte „a kerületi polgárok boldogok, és pontosan tudják, hogy itt nem üldözés folyik. Hálásnak kell lennem a lejárató cikkek íróinak is, mert olyan magas szintre tornázták fel az ismertségemet, hogy amikor a munkám eredménye beérik, nem fogják tudni nem megírni, hogy Magyarországon europaizálódott a hajléktalanellátás.”

Arról, hogy hogyan vezetett az ifjú Kocsis útja a MIÉP környékéről a Fideszbe, továbbá, hogy mi köze politikai ébredésének egy tévés magazinműsorhoz az e heti HVG-ben olvashatnak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!