szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Összesen 13 milliárd forint átcsoportosításáról döntött a kormány a rendőrség, a büntetés-végrehajtás, a Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központ, valamint az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság javára - derül ki a Magyar Közlöny legfrissebb számában megjelent határozatból.

A rendkívüli kormányzati intézkedések előirányzatból történő átcsoportosítás révén dologi kiadásokra a rendőrség 6,3 milliárd, a büntetés-végrehajtás 2,8 milliárd forintot kap. A rendőrség intézményi beruházási kiadásokra további 3,3 milliárdhoz jut, és szintén ezen a címen átcsoportosítanak 178 millió forintot a Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központnak, 105 milliót pedig a katasztrófavédelmi főigazgatóságnak. Utóbbi dologi kiadásokra is kap 207 millió forintot.

A határidő 7505,4 millió forint átcsoportosítása tekintetében 2011. november 25-e, míg 5494,6 millió forint átcsoportosítására vonatkozóan 2011. december 10-e - áll a kormányhatározatban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hadházy: Orbán Viktor hazudik az iskolanyitásról

Hadházy: Orbán Viktor hazudik az iskolanyitásról

Elek István: Az ellenzéki ajánlat, 3. rész

Elek István: Az ellenzéki ajánlat, 3. rész

Még kevesebb maradhat az önkormányzatok önállóságából, még erősebb lesz az állam

Még kevesebb maradhat az önkormányzatok önállóságából, még erősebb lesz az állam