szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A napokban töltöttek fel egy videót a Youtube-ra, amin egy miskolci politikus fia "tujázik" a villamoson, majd hatalmasat esik - értesült a Borsod Online.

Borsod Online információi szerint egy miskolci politikus fia a főszereplője annak a videónak, amiben egy fiatal fiú "tujázik" a villamoson, majd leesik róla. A videó Misi és a villamos címen került fel a YouTube-ra. A felvételen egy fiatal fiú a villamos hátsó ütközőjén utazik, mialatt a videót készítő társai biztatják, hogy "Gyerünk Misi, száguldj", valamint olyan hasznos tanácsokkal látják el, hogy két kézzel kapaszkodjon. A videó végén a fiú leugrik a villamosról, de elvéti, így hatalmasat esik.

A boon.hu megkereste az üggyel kapcsolatban az MVK Zrt. marketing osztályvezetőjét, Braun Csabát, aki így nyilatkozott a portálnak: "Nem tervezünk vizsgálatot a történtekkel kapcsolatban. Elsősorban azért nem, mert nem lehet a tujázót beazonosítani". Braun elmondta a lapnak, mi a következménye annak, ha az ellenőrök rajtakapják a "tujázókat": "Munkatársaink rendőrt hívnak, aki megteszi a szükséges lépéseket. Álláspontunk szerint aki így utazik, a közlekedés biztonsága elleni bűncselekményt követ el, csakúgy mint közúti veszélyeztetés bűncselekményt. Sőt! Bliccelés miatt is megbírságoljuk!"

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!