szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Magyar Nemzeti Bankkal szemben lévő Bank Center épületébe mintegy 50-100 tüntető nyomult be, hogy átadják petíciójukat az IMF magyarországi képviselőjének, ám nem jártak sikerrel - jelentette a hvg.hu tudósítója.

A Magyar Nemzeti Bankkal szemben lévő Bank Center épületébe mintegy 50-100 tüntető nyomult be, ahol két füstbomba robbant - jelentette a hvg.hu tudósítója.

A tüntetők tudósítónk szerint petíciót akartak átadni az IMF magyarországi képviselőjének, Irina Ivascsenkónak, akit azonban nem találtak az épületben. Ekkor egy füstbombához hasonló szerkezetet dobtak el az épületben, majd amikor a második ilyet eldobták, már megérkeztek a rendőrök, akik kiterelték őket az épületből.

A Sas utcában menetelő szélsőjobboldali tömegben pedig egy fekete kocsi elütött egy idős hölgyet. A tömeg megállította az autót és nem engedte addig tovább, amíg meg nem érkeztek a készenléti rendőrök. Az idős hölgy jól van.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hadházy szerint titokzatos telefonhívásokkal járatják le Zuglóban

Hadházy szerint titokzatos telefonhívásokkal járatják le Zuglóban

Jakus Ibolya: Ha a csend beszélni tudna

Jakus Ibolya: Ha a csend beszélni tudna

Ez az óra folyamatosan méri, hogy van-e láza

Ez az óra folyamatosan méri, hogy van-e láza