szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldala szerint rövidesen helyet cserél az Andrássy úton a biciklisáv és a parkolósáv. A BKK pontos időpontot még nem közölt.

Helyet cserél a parkolósáv és a biciklisáv az Andrássy úton - olvasható a rövid üzenet a Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán. A BKK konkrét időpontot nem közöl, csupán annyit írnak, rövidesen.

©

Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója 2011. szeptemberében az MR1-Kossuth Rádióban azt mondta: tervben van a budapesti biciklis közlekedés megújítása. Ennek része az Andrássy úti csere, illetve, hogy 2013-ra több mint ezer biciklit állítanak forgalomba a BuBi közbringa-programmal.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megvan Dárdai Pál első győzelme

Megvan Dárdai Pál első győzelme

Kikapott a döntőben Fucsovics Márton

Kikapott a döntőben Fucsovics Márton

A praxisközösség sikertörténet is lehet, de az ördög az ismeretlen részletekben van

A praxisközösség sikertörténet is lehet, de az ördög az ismeretlen részletekben van