szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Horthy Miklós emlékére avat emléktáblát szeptember 8-án, szombaton 11 órakor a Magyar Csendőri Bajtársi Egyesület Sarkadon, a helyi "csendőrőrs" épületén, a Jókai utca 13. szám alatt - közölte a beol.hu Békés megyei híroldal Kondacs Lászlót, az egyesület sarkadi vezetőjét idézve.

Kondacs László szerint az eseményen várhatóan jelen lesz Zetényi Csukás Ferenc, a Horthy Társaság elnöke, Bene Gábor újságíró, illetve Horthy egy hozzátartozója és a Horthy Bandérium is - közölte a beol.hu.

A jelenlévők Horthy Istvánról is megemlékeznek. A résztvevők ezután Képíró Sándor sírjánál főhajtással emlékeznek az egy évvel ezelőtt, 2011. szeptember 3-án elhunyt csendőr századosra.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!