szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A párt szerint tömegesen szállították a szavazókat a Tiszavasváriban rendezett időközi választáson.

„Durva választási csalás Tiszavasváriban” címmel adott ki közleményt a Jobbik Magyarországért Mozgalom. Állításuk szerint a Fidesz által burkoltan támogatott Ráduly Zsolt polgármester-jelölt „tömegesen szállította a szavazóurnákhoz a helyi cigányokat”. Közleményükben azt írják, hogy erről számos videófelvétel is tanúskodik.

Ráduly József lapunknak hazugságnak nevezte a Jobbik állításait, és arra az érvnek szánt jobbikos kijelentésre, hogy a legtöbben a romák által lakott szavazókörökben szavaztak, csak az eredmények ismeretében kíván reagálni.

 

©

A helyi szocialisták szerint az egész napot a Jobbik és a Fidesz kergetőzése jellemezte. Állításuk szerint valóban megfigyelhető volt egyes helyeken a választások befolyásolásának kísérlete. Példának "pálinkáztatást" és "krumpliosztogatást" említettek.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!