szerző:
Bors
Tetszett a cikk?

Az indoklás szerint megtévesztették az adóhatóságot 2005 és 2006-ban, ezért felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság a Győzikeként ismert showmant és feleségét hétfőn, a Salgótarjáni Városi Bíróságon – írja a Bors.

Gáspár Győzőt kétrendbeli adócsalásban és kétrendbeli adócsalás bűnsegédletben, egyrendbeli kisebb kárt okozó csalásban és egyrendbeli magánokirat-hamisítás vétségében mondták ki bűnösnek. Halmazati büntetésként 1 év 8 hónap letöltendő börtönre ítélték, 3 év próbaidőre felfüggesztve.

Feleségét, Gáspár Beát szintén bűnösnek találták kétrendbeli adócsalás, kétrendbeli adócsalás bűnsegédlet, kétrendbeli magánokirat-hamisítás vétségében, ezért 1 év 6 hónap letöltendő börtönre ítélték, 3 évre felfüggesztve.

Az ügy harmadrendű vádlottja, egy férfi 1 év 4 hónap letöltendő börtönt kapott, 3 évre felfüggesztve – olvasható a BorsOnline tudósításában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!