szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Üzleti vita után végzett a társa Marschalek Ákossal, a Magyar Asztalitenisz Szövetség alelnökével - értesült a Blikk. A feltételezett gyilkos nem tudta fizetni jelzáloghitele részleteit, ebből származott a vita.

Elkeseredett vita után végzett üzlettársával M. József - adta hírül a Blikk kedden. A későbbi áldozat, Marschalek Ákos és társa azon különböztek össze, hogy M. József minden pénzét beleölte a vállalkozásba, még a házát is megterhelte jelzáloghitellel, amelynek azonban nem tudta fizetni a részleteit. A feltételezett elkövetőnél végrehajtók is jártak.

A vita hevében M. József felkapott egy kést, és egyetlen szúrással megölte Marschaleket, a Magyar Asztalitenisz Szövetség alelnökét, a Munkácsy Alapítvány ügyvezető igazgatóját.

A feltételezett tettes, akárcsak áldozata, többgyerekes férfi. Hirtelen felindulásból elkövetett emberöléssel gyanúsították meg. Szabadlábon védekezhet: mivel önként jelentkezett a rendőrségen, a hatóság szerint nem áll fenn a szökés veszélyes.

A késelés hétfőn történt Budaörsön, az áldozat és a tettes közös cégének telephelyén. Csak később derült ki, hogy az áldozat a magyar pingpongszövetség egyik vezetője.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Elköltözik Erzsébetvárosból a 100 Tagú Cigányzenekar

Elköltözik Erzsébetvárosból a 100 Tagú Cigányzenekar

Bár sokan várták, egyelőre nincs roham a csokért

Bár sokan várták, egyelőre nincs roham a csokért

Jobban van az autóbalesetben súlyosan megsérült Tiger Woods

Jobban van az autóbalesetben súlyosan megsérült Tiger Woods