szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Életveszélyes állapotban van az a 17 éves fiatal, aki egy magasfeszültségű vezetéket tartó oszlopra mászott fel, ahol áramütés érte Tiszalúcon.

A 17 éves fiú sokkos állapotban volt, amikor csütörtökön délután rátaláltak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei nagyközségben.

A súlyos állapotban lévő fiatal egy ház udvarára akart bejutni, vélhetően segítségért. A házigazda értesítette a mentőket és a rendőröket.

Először azt hitték, hogy a fiút megverték, de kiderült, áramütés érte. A fiú egy magasfeszültségű vezetéket tartó oszlopra mászott fel a település határában, a vasúti pálya mentén, ekkor érte az áramütés.

A fiatal testfelületének mintegy fele megégett, életveszélyes az állapota. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!