szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az LMP folytatja az egyeztetéseket civil partnereivel és a parlamenten kívüli pártokkal - közölték szerdán Csiba Katalin és Heltai László szóvivők.

Az LMP Országos Választmánya folytatja az egyeztetéseket civil partnereivel és a parlamenten kívüli pártokkal, köztük az Egymillióan a Sajtószabadságért, a Haza és Haladás egyesületekkel és a Szolidaritás Mozgalommal - közölte szerdán az LMP két szóvivője, Csiba Katalin és Heltai László.

Az LMP hétvégi kongresszusa kinyilvánította, hogy nincs szándékunkban csatlakozni az Együtt 2014 Választói Mozgalomhoz, ugyanakkor az elfogadott stratégia szabta keretek között folytatjuk a megbeszéléseket a politikai együttműködés további lehetőségeiről. Ennek érdekében első lépéseként kezdeményezzük azon fajsúlyos társadalmi és gazdaságpolitikai kérdések megvitatását, amelyek meghatározóak voltak az elmúlt kormányzati ciklusokban, és hatásuk máig érezhető - írták.

Az LMP a következő időszakban az emberek mindennapjait érintő gazdasági és társadalmi kérdésekre kíván összpontosítani - zárul a közlemény.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!