szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Pluszminusz néven folytatja munkáját a Millamédia portál.

Nevet vált a Millamédia, a portál már a pluszminusz.hu domén alatt is elérhető. Készítői már korábban közölték, hogy névváltásra készülnek.

"A MillaMédiát azért találtuk ki Juhász Péterrel közösen, hogy az akkor még platformként, mozgalomként és civil szólásszabadság-védelmezőként működő Millának legyen egy felülete, ahol a Facebookon kívül is érintkezni tud támogatóival, barátaival és ellenségeivel" - közölte a szerkesztőség szombaton.

"Időközben létrejött a Milla Egyesület, az Együtt 2014, ilyeténképpen megváltoztak a célok, elvárások és eljárások, de a MillaMédia köszöni szépen, kiválóan érzi magát, azonban a továbbiakban függetlenül működik a Millától, és bár céljaival egyetért, néhány esetben külön véleménnyel rendelkezik" - tették hozzá. "Hamarosan nevet változtatunk, hogy segítsünk a zembereknek, de addig is leszögezzük: azt gondolunk, amit akarunk, miközben a Milla is ugyanezt teszi."

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
66 hónapnyi veszteség után bezárhatja a mobilos részlegét az LG

66 hónapnyi veszteség után bezárhatja a mobilos részlegét az LG

A fővárosi kormányhivatal elmeszelte a Meseország mindenkié című könyv kiadóját

A fővárosi kormányhivatal elmeszelte a Meseország mindenkié című könyv kiadóját

Több mint 800 lóerővel támad a Ferrari F8 Tributo

Több mint 800 lóerővel támad a Ferrari F8 Tributo