szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Bejegyezték a Milla Egyesületet - jelentette be Facebook oldalán Juhász Péter, a szervezet elnöke szerdán.

Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport október 11-én vált egyesületté, amelyet most jegyzett be hivatalosan az illetékes bíróság. A szervezet elnökévé megválasztott Juhász Péter az ATV-nek korábban úgy nyilatkozott, hogy országos hálózat létrehozására törekszenek, de nem válnak párttá. Céljuk, hogy együttműködés jöjjön létre a meglévő pártok és civil szervezetek között, annak érdekében, hogy leváltsák a kormányt.

A Milla október 23-i fővárosi demonstrációján jelentették be, hogy a Magyar Szolidaritás Mozgalommal, valamint a Bajnai Gordon volt miniszterelnök által vezetett Haza és Haladás Egyesülettel közösen megalakítják az Együtt 2014 elnevezésű választói mozgalmat.

A most bejegyzett Milla Egyesület elnökének Facebook oldalán található bejegyzés szerint a szervezet célja, hogy elősegítsék "a demokratikus jogállami keretek helyreállítását és megszilárdítását".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!