szerző:
MTI/hvg.hu
Tetszett a cikk?

Karácsonyi ebédosztást tartanak a Krisna-hívők Óbudán, a szombati nap folyamán.

Az ünnepekre való tekintettel a sorban állók nem csak egy ízletes meleg ebédet, hanem tartós élelmiszercsomagot és játékokat, valamint kis édességet is kapnak - az Ételt az Életért, az MKTHK szegényélelmezési missziójának önkéntesei így szeretnék elviselhetőbbé és reménnyel telivé tenni ezt az időszakot a rászorulók és gyermekeik számára.

A krisnások a budai kerület mellett a főváros szívében, és más vidéki városokban további mintegy 6000 adag étellel segítik a rászorulókat.

Az Ételt az Életért program önkéntesei Bús Balázs polgármester kérésére egész évben ételt osztanak a III. kerületben, két ponton, Békásmegyeren és Kaszásdűlőn. Naponta mintegy 600 adag ebéddel segítik azokat a sokgyermekes családokat és nyugdíjasokat, akiket a kerületi családsegítő szolgálat szociális helyzetük alapján erre kijelöl. Az esedékes karácsonyi élelmiszer- és ajándékosztás a Vörösvári úton azonban bárki számára igénybe vehető lesz.

A Krisna-hívők csillaghegyi központja az ünnepek közötti időszakban is folyamatosan nyitva áll a látogatók előtt. Szeretettel várják itt azokat, akik az ünnepek melegségére, belső békességre vágynak.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Biden hivatalosan is megnyerte az elnökválasztást Michiganben

Biden hivatalosan is megnyerte az elnökválasztást Michiganben

Nem elírás: 67 kilométerrel árulnak egy kései Moszkvicsot

Nem elírás: 67 kilométerrel árulnak egy kései Moszkvicsot

Akkor is részeg volt, amikor elfogták a férfit, aki rágyújtotta a házat az idős párra

Akkor is részeg volt, amikor elfogták a férfit, aki rágyújtotta a házat az idős párra