szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Megfenyegették a szilveszteri bulin Szigethalmon megkéselt MTK-s bokszoló családját - közölte a klub Ökölvívó Szakosztálya a honlapján.

Az MTK Ökölvívó Szakosztályának honlapja szerint az elnökség a kórházban látogatta meg a szilveszteri bulin Szigethalmon megkéselt Sávoly Gergő MTK-s bokszolót. "A nyolc késszúrás ellenére, amiből négy a szíve tájékán érte Gergőt, jól van. Remélni lehet, hogy holnap kiveszik belőle a csöveket is, és ha nem lép fel komplikáció, akkor hétvégére már haza is mehet" - írják.

A bokszoló Sávoly Gergő mellett ugyanekkor megkéselték egy birkózó társát is. Az elkövetetett bűncselekménnyel két embert gyanúsít a rendőrség, az egyiket, egy 17 éves fiút a helyszínen őrizetbe vettek, a másik egyelőre menekül. Az elkapott fiú esetében holnap döntenek az előzetes letartóztatásról.

A szakosztály honlapja szerint a letartóztatott elkövető és a szökésben lévő elkövető családja megfenyegette Sávoly Gergő családját, hogy "vér fog folyni még, ha Gergő vallomást mer tenni a rokonuk ellen".

A honlap szerint a bokszoló márciusban már újra versenyezni akar, birkózó barátjának állapota azonban súlyosabb, megsérült a mája is, és valószínűleg már nem sportolhat többé versenyszerűen.

A késelésbe torkolló vita egy szigethalmi étterem mosdójánál tört ki január elsején hajnalban.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Rengeteg uniós pénzt költhet el a kormány, de ehhez érdemben kell egyeztetnie

Rengeteg uniós pénzt költhet el a kormány, de ehhez érdemben kell egyeztetnie

Putyin Oroszországa: mérgező bogyók és megalázó bosszúk

Putyin Oroszországa: mérgező bogyók és megalázó bosszúk

Maszk nélkül tüntettek Gődényék a Hősök terén

Maszk nélkül tüntettek Gődényék a Hősök terén