szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A West-Balkán nevű szórakozóhelyen három lány halálával végződött buli egyik szervezője, K. Tamás a Blikk szerint jelenleg is szervezi a nagyszabású bulikat, hiszen ezt a törvény számára megengedi.

K. Tamást 2 év nyolc hónap fogházbüntetésre ítélte a bíróság halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetésért, valamint két évre eltiltották a foglalkozásától, de amíg az ítélet nem lép hatályba – ennek időpontját egyelőre nem tudni, mivel az ítélet ellen fellebbezett az ügyész –, addig nyugodtan szervezheti a bulijait - írja a Blikk.

Mint ismert: 2011. január 15-én a West-Balkán elnevezésű szórakozóhelyen három lányt tapostak halálra a bepánikolt bulizók
Az elektronikus zene képviselőinél azonban most telt be a pohár. A dj-k szerint ugyanis K. Tamásnak nem szabadna bulikat szerveznie, nemtetszésüknek pedig hangot is adtak a Facebookon, ahol egy kampányt indítottak ellene - írja a lap. Amellett, hogy szerintük a férfi nem fizet a munkákért, állításuk szerint összevissza hazudozik is, lejáratva ezzel a magyar partikat.

K. Tamás a lapnak nem kívánt nyilatkozni a buliszervezéssel kapcsolatban.

A hvg.hu már 2011 augusztusában arról írt: a Noise Night Life (NNL) nevű parti egyik szervezője, pontosabban annak köre rendre felbukkan egy-egy szórakozóhelyen azzal a kéréssel, hogy bulijukat fogadják be. Több olyan szórakozóhely üzemeltetővel is beszéltünk, akik azt állították: a West Balkán-ügy egyik vádlottjának környezete továbbra is szervezi az NNL-hez hasonló bulikat, legfeljebb más néven.

Korábban ugyanez a kör szervezett partit a Hajógyári sziget egyik szórakozóhelyén, de információnk szerint később összerúgták a port az ottani „főnökkel”, így a következő rendezvényt már új helyszínen kellett rendezniük.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Radar360: Meghosszabbították a magyar határzárat, Spanyolországban májusig szükségállapot lesz

Radar360: Meghosszabbították a magyar határzárat, Spanyolországban májusig szükségállapot lesz

Dráguláshoz, orvoshiányhoz és hosszú várólistához vezethet az egészségügyi reform

Dráguláshoz, orvoshiányhoz és hosszú várólistához vezethet az egészségügyi reform

Vége Mirkóczki közgyűlési többségének Egerben, a kilépők a Fideszéhez hasonló rendszert emlegetnek

Vége Mirkóczki közgyűlési többségének Egerben, a kilépők a Fideszéhez hasonló rendszert emlegetnek