szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Köveskál kiszabadult a hó fogságából, Balatonhelye egy sávon megközelíthető. Szentbékálla és Mindszentkálla jelenleg egy nyomsávon személygépkocsik számára is elérhető.

Már csak két település van elzárva a hó miatt Veszprém megyében: Monoszló és Kékkút - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szombat délben. 

Bakos György azt írta: Köveskál kiszabadult a hó fogságából, Balatonhelye egy sávon megközelíthető. Szentbékálla és Mindszentkálla jelenleg egy nyomsávon személygépkocsik számára is elérhető, de a hóeltakarítási munkálatok idejére időszakosan lezárják az ezekhez vezető útszakaszokat.

A szóvivő közlése szerint a havazás és a szél intenzitása jelentősen csökkent a megyében, az utak folyamatosan járhatóvá válnak. A hó által elzárt települések megközelítésén, illetve a lezárt útszakaszok feloldásán folyamatosan dolgoznak.

Az igazgatóság felhívta az ingatlantulajdonosok figyelmét arra: kötelességük letakarítani a jégcsapokat a járdák fölé kinyúló ereszekről, és megakadályozni azt, hogy a hólé vagy a hó a tetőről a járókelők fejére zúdulhasson.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Podcaster lesz Áder János

Podcaster lesz Áder János

Ezerféleképp szeletelik fel az amerikai társadalmat a demokraták és a republikánusok

Ezerféleképp szeletelik fel az amerikai társadalmat a demokraták és a republikánusok

Klicsko maradhat a kijevi polgármester

Klicsko maradhat a kijevi polgármester