szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Először megfojotta anyját, majd elvágta a nő torkát egy húszéves férfi Hódmezővásárhelyen. Húga, majd a rendőrök előtt is úgy próbálta beállítani az esetet, mintha anyja öngyilkos lett volna.

Nem engedte meg bedrogozott fiának hogy otthon aludjon, ezért a fiú megölte anyját vasárnap Hódmezővásárhelyen. P. Martin előbb megfojtotta az asszonyt, majd a torkát is átvágta - adta hírül a Bors.

Húgát az eset után azzal hívta fel, hogy "anyánk öngyilkos lett, hívd a mentőket". A mentőknek és a rendőröknek is megpróbálta beadni ezt a mesét. A nyomokból azonban rögtön észrevehető volt, hogy a 43 éves asszony nem végezhetett magával. Fia a kihallgatásán hamar megtört, és beismerő vallomást tett.

Az elsődleges szakértői vélemény szerint a fiatal drog hatása alatt cselekedett.  

Az utca lakói szerint a családi tragédia nem volt előzmények nélküli. Köztudott volt, hogy Martin drogfogyasztó, öngyilkosságot is megkísérelt már, pszichiátrián is kezelték. Édesapja nem élt velük, húga is elköltözött. A fiú folyton pénzt követelt az anyjától – mesélte a Borsnak egy szomszéd.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nincs felelőse a négy ember halálát okozó dombóvári tragédiának

Nincs felelőse a négy ember halálát okozó dombóvári tragédiának

Gyanús venezuelai dollármilliárdok Svájcban

Gyanús venezuelai dollármilliárdok Svájcban

Orbán, a virológus – az EU-nak nincs oltása ilyen ellen

Orbán, a virológus – az EU-nak nincs oltása ilyen ellen