szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A kórház udvarán fagyott halálra egy idős nő Győrben.

A győri Petz Aladár Kórház udvarán fagyott meg egy idős, kilencven év fölötti beteg - írja a Kisalföld. Dr. Tamás László János, a kórház főigazgatója megerősítette, hogy az intézmény Zrínyi utcai telephelyén – a kórházépületekkel övezett parkban – találták meg az idős beteget.

A kilencven év fölötti néni ápolásra szorult, ezért utalták az intézménybe. Az ápolási osztályon nem tiltott, hogy valaki elhagyja a szobáját, portaszolgálat azonban csak az épületegyüttes központi bejáratánál van.

Amikor észrevették az idős hölgy eltűnését, keresni kezdték, és mikor rátaláltak a parkban, megpróbálták újraéleszteni, de sajnos már nem sikerült. A főigazgató belső vizsgálatot rendelt el az ügyben, ezzel egy időben pedig igazságügyi boncolást is kértek, hogy egyértelművé váljon a halál oka.

A haláleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja – erősítette meg hétfőn Kálmán Gabriella szóvivő.

A lap úgy tudja, az asszonyt a pszichiátrián kezelték.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kasztner Rezső unokája lett az izraeli Munkapárt elnöknője

Kasztner Rezső unokája lett az izraeli Munkapárt elnöknője

Alkoholt is árult a Központ, de ez nem szabályellenes

Alkoholt is árult a Központ, de ez nem szabályellenes

Szakértők szerint hamarosan bekövetkezik az első halálos kibertámadás

Szakértők szerint hamarosan bekövetkezik az első halálos kibertámadás