Tetszett a cikk?

A lábatlani cementgyárból 150 millió forint értékben lopott el cementet a gyár egy alkalmazottja, az üzem egyik partnerével összejátszva.

A gyár 38 éves női alkalmazottja 2009 februárjától 2010 decemberéig lopta az építőanyagot. A cementet a gyárból megrendelővel kiszállítatta, majd később a fuvarokat meg nem történtté minősítette át a gyár számítógépes rendszerében - közölték.

A vizsgálat feltárta, hogy a bűncselekményben társtettesként a gyárral egyébként üzleti kapcsolatban álló, fuvarozással és kereskedéssel foglalkozó cég vezetője is részt vett. A különösen nagy értékre, üzletszerűen elkövetett csalás ügyét a rendőrség vádemelési javaslattal átadta az ügyészségnek. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!