szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Bírálja az Együtt 2014 a Fidesz egyik új szóvivőjét, Zsigó Róbertet.

Az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért (PM) elszomorítónak tartja, ha a Fidesz új szóvivőjének szövegértési problémái vannak – reagált a választási szövetség Zsigó Róbert csütörtöki sajtótájékoztatójára.

A kormánypárt szóvivője csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján bírálta Bajnai Gordon volt miniszterelnököt, valamint az energiaszolgáltatókat. Felháborítónak nevezte, hogy Bajnai Gordon egy szerdai rádióinterjúban szélhámosságnak minősítette a rezsicsökkentést.

Zsigó Róbert szerint a volt kormányfő hatalomra kerülve ugyanazt a veszélyes politikát folytatná, mint 2010 előtt, ezért fontos, hogy a magyar társadalom erőt mutasson a Fidesz aláírásgyűjtésén.

Az Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért viszont úgy fogalmaz: elszomorító az is, ha a Fidesz új szóvivőjének szövegértési problémái vannak, de "még inkább az, ha hazudik" Bajnai Gordon szerdai rádiónyilatkozatával kapcsolatban.

Hangsúlyozzák, hogy a Bajnai Gordon által vezetett Együtt 2014 – Párbeszéd Magyarországért választási szövetség kormányra kerülve nem megszüntetné a rezsicsökkentést, hanem "kijavítaná a fideszes rezsiátverést".

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!