szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy 22 éves fiatalembert keres a rendőrség, aki május 24-én hajnalban tűnt el Budapesten.

©

A Soproni Rendőrkapitányság keresi a képen látható 22 éves fiatalembert. Bukovits Attila soproni lakost, akit május 24-én hajnalban a főváros XI. kerületében látták utoljára. Keresésébe a Budapesti Rendőr-főkapitányság is bekapcsolódott – olvasható a police.hu-n.

A rendőrség kéri, hogy aki Bukovits Attilát látta, hollétéről, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a legközelebbi rendőri szervnél, vagy az ügyelet 107; 112 telefonszámán.

A Facebookon közzétett felhívás szerint a fiú a Kálmán Tódor Kollégium (Irinyi József utca környéke) elől tűnt el. "Előtte egy közös barátunkkal kocsmáztunk együtt, de ő nem jött velünk tovább, a Bassmenten pedig egy másik barátunkkal találkoztunk. Attila hajnali fél 3 körül azt mondta, hogy kimegy a kollégium elé telefonálni, és említette, hogy jön egy haverja is, és elémegy" – írta a közösségi oldalon egy ismerőse. Negyedóra-húsz perc elteltével elkezdték hiányolni, barátja felhívta telefonon, de akkor már ki volt kapcsolva a telefonja.

A férfi 175 cm magas, vékony testalkatú, vállig érő hajú, hátul copfba kötve. Időnként kis szakálla van. Apró (kb 2cm-es heg) van a homlokán.
Fekete-fehér kárómintás pulóvert, farmert viselt. Telefonja lemerülve/kikapcsolva, bankkártyája nincs nála.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Zárt tárgyalást rendelt el a bíró Demeter Márta ügyében

Zárt tárgyalást rendelt el a bíró Demeter Márta ügyében

Visszatér az amerikai kormányzatba Victoria Nuland, aki többször támadta élesen az Orbán-kormányt

Visszatér az amerikai kormányzatba Victoria Nuland, aki többször támadta élesen az Orbán-kormányt

800-1000 éves érméket találtak Kínában, tízezernél is többet

800-1000 éves érméket találtak Kínában, tízezernél is többet