szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Idén szeptember 1-jétől a jövő tavaszi általános választásig nem tartanak időközi országgyűlési képviselő-választást - döntött a parlament hétfőn a kormánypártok javaslatára.

Az új eljárási szabályok szerint a Nemzeti Választási Iroda a honlapján a választást megelőző időszakban naponta közzéteszi a névjegyzékkel, majd a szavazással és a választás eredményével összefüggő közérdekű adatokat, köztük a levélben szavazók névjegyzékére és a külképviseleti névjegyzékre feliratkozók számát.

Levélben csak a magyarországi lakcímmel nem rendelkező állampolgárok szavazhatnak majd, az itt élő, de külföldön tartózkodó szavazópolgárok a külképviseleteken adhatják le voksukat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Magyarországon a Skoda Enyaq iV villanyautó legolcsóbb változata

Magyarországon a Skoda Enyaq iV villanyautó legolcsóbb változata

Még a Matchbox is teljesen zöld lesz 2030-ra

Még a Matchbox is teljesen zöld lesz 2030-ra

Köves Slomóék perlik a Mazsihiszt

Köves Slomóék perlik a Mazsihiszt