szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Az Országgyűlés nem hozott és nem fog létrehozni semmilyen anticionista csoportot, vagy ehhez hasonló provokatív, Magyarország nemzeti érdekeit sértő egyéb képviselői csoportosulást - olvasható Kövér László házelnök Hegedűs Lorántné és Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselőknek küldött levelében, amelyet az Országgyűlés sajtófőnöke juttatott el kedden az MTI-hez.

Kövér László levelében figyelmeztette az érintett képviselőket, hogy "az ezzel ellentétes látszatkeltéshez", amely egyben sérti az Országgyűlés méltóságát, nincsen joguk, ezért felszólította őket, hogy ettől a jövőben következetesen tartózkodjanak.

Az Országgyűlés elnök ezt arra reagálva írta a két képviselőnek, hogy sajtótájékoztatót hívtak össze szerdára "Megalakul az Országgyűlés Anticionista Csoportja" címmel.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!