szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A szocialisták közleménye az elvándorlásról.

A KSH legfrissebb adataira hivatkozva adott ki közleményt az ellenzéki párt, amelyben Winkfein Csaba elnökségi tag azt írja, hogy döbbenetes, hogy ma az ötven év alatti magyar munkavállalók közül minden tizedik tartósan külföldön vállal munkát, és hogy a magyar fiatalok egyre nagyobb része dolgozik külföldön. „Ez pedig Orbán Viktor bűne” – szögezi le a politikus.

Az apokaliptikus közlemény hasonlóan folytatódik: „Sok bűne van Orbán Viktornak és tolvajkormányának: a föld- és trafikmutyival intézményesítette a korrupciót, kétharmados többségével visszaélve lebontotta a demokrácia fékeit, bekebelezte a médiát, ám a fiatalok külföldre űzése a legsúlyosabb bűn, amit eddig elkövetett. 

Orbán Viktor olyan országot épít, ahol a munkaképes fiatalok vagy a létminimum alatt kénytelenek tengődni, vagy örök hűségesküt tesznek a Fidesznek és diktátorának vagy elvándorolnak. Világosan látszik, hogy egyre többen választják az utóbbit.

Akik eltartanák ezt az országot, akik megteremtenék egy egészséges gazdaság alapjait, akik eszükkel és kezük erejével felépítenének egy élhetőbb Magyarországot, egy terhelt elme önző és romlott politikája miatt új hazát kell válasszanak maguknak és családjuknak”.

A végére azért marad jó hír is: „az új MSZP-kormány legfontosabb célkitűzése, hogy olyan igazságos, szabad és biztonságos országot teremtsen, ahova megéri majd külföldről családostól visszajönni”. 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Az ügyészség lezárná az eljárást Salvini ellen

Az ügyészség lezárná az eljárást Salvini ellen

Mi az: ha becsukja 4 percre, megöli a koronavírust (is)?

Mi az: ha becsukja 4 percre, megöli a koronavírust (is)?

Bekeményít a lengyel kormány a kutyásokkal szemben

Bekeményít a lengyel kormány a kutyásokkal szemben