szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Mintegy 1500 rendőr vett részt az elmúlt négy napban Mogyoródon a 28. Forma-1-es Magyar Nagydíj biztosításában, főként a forgalomirányításban. Jelentős bűncselekmény nem történt, kisebb ügyekben kellett csupán intézkedni - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn.

A versenypálya környékén a magyar rendőrök lengyel, szlovák és osztrák segítséggel dogoztak. Szinte minden szolgálati ág képviseltette magát: lovas, kutyás, motoros, gyalogos, gépkocsizó járőrök, valamint bűnügyesek is részt vettek a biztosításban.

Súlyosabb bűncselekmény nem történt a Hugaroringen és környékén, szabálysértési feljelentést is csupán 17 esetben tettek, elsősorban közlekedési szabályszegések miatt.

Szexuális szolgáltatás kínálása miatt szabálysértési őrizetbe vett a rendőrség hét nőt, és valamennyiüket öt nap elzárásra ítélte a Gödöllői Járásbíróság.

A négy nap alatt 2205 embert igazoltattak, négy embert elfogtak és huszonegyet előállítottak, 114 helyszíni bírságot szabtak ki. Iratok elvesztése miatt 16 igazolást adtak ki.

Annak ellenére, hogy a hőség próbára tette a nézőket és a rendőröket, a forgalom és a parkolás is gördülékenyen haladt. A rendőri irányításnak köszönhetően a verseny után sem volt nagyobb dugó az utakon Mogyoród térségében. A közlekedés megszokott üteme általában két órán belül helyreállt.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Operatív törzs: Az adatok alapján még nem kell teljesen lezárni az iskolákat

Operatív törzs: Az adatok alapján még nem kell teljesen lezárni az iskolákat

Olyan lesz az AirPods 3, mint az AirPods Pro, csak épp olcsóbb annál

Olyan lesz az AirPods 3, mint az AirPods Pro, csak épp olcsóbb annál

A jövő év végén kezdik gyártani a magyar koronavírus elleni vakcinát

A jövő év végén kezdik gyártani a magyar koronavírus elleni vakcinát