szerző:
HavariaPress
Tetszett a cikk?

Két munkást temetett maga alá a föld, amikor beomlott egy árok, egy szombathelyi üzem területén. A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen.

Egy szombathelyi építkezésen egy 34 éves és egy 54 éves jánossomorjai férfi belehalt sérüléseibe, miután egy kiásott gödörben állva rájuk zúdult a már kitermelt föld. A Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság korábbi közleménye szerint a munkásokat munkagépekkel kiszabadítani igyekvő tűzoltók már csak a holttestüket tudták kiemelni a gödörből.

A rendőrség honlapján azt közölte, a szakértők bevonásával végzett helyszíni szemle befejeződött, az adatgyűjtés és a tanúk kihallgatása még folyamatban van. Ugyanakkor a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya ismeretlen személlyel szemben halált okozó, foglalkozáskörében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Koronavírus-díjat szednek a lengyel magánegészségügyben

Előkerült a Facebook és a Google titkos szerződése

Előkerült a Facebook és a Google titkos szerződése

A hermelin, a rejtőzködés nagymestere lett az év emlőse

A hermelin, a rejtőzködés nagymestere lett az év emlőse