szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

A független Hézser Ákos Pálnét, a település eddigi alpolgármesterét választották a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Csaroda vezetőjének a vasárnapi időközi választáson – közölte a nem jogerős végeredményt a település jegyzője.

Gál Szilvia elmondta: Hézser Ákos Pálné 257 érvényes voksot szerzett, míg kihívójára, a szintén független Rostás Bélára 58 szavazat érkezett.

A szavazáson a 495 névjegyzékbe vett választópolgár közül 320-an jelentek meg szavazni, érvényes szavazatot 315-en adtak le. A részvételi arány 65 százalékos volt.

A Vásárosnamény közelében fekvő 580 fős községben Király Béla István (Fidesz-KDNP) polgármester halála miatt kellett időközi választást tartani.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Bándi Gyulának nem elég szigorú a kútfúrásról szóló törvény

Bándi Gyulának nem elég szigorú a kútfúrásról szóló törvény

Sugárterápiába fektet a volt egészségügyi államtitkár

Sugárterápiába fektet a volt egészségügyi államtitkár

A korlátozások ellen tüntettek Amszterdamban

A korlátozások ellen tüntettek Amszterdamban