szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Egyelőre szünetel a Portik-bizottság, viszont az új szabályok alapján ismét beidézné a parlamenti bizottság elé Laborc Sándort és Portik Tamást a két fél találkozóit vizsgáló testület elnöke - írja a Magyar Hírlap szombati számában.

Mile Lajos albizottsági elnök a lapot arról tájékoztatta, hogy nem hívja össze addig az alvilág egykori kulcsfigurájának tartott Portik Tamás és a Nemzetbiztonsági Hivatal egykori főigazgatója, Laborc Sándor találkozóit vizsgáló parlamenti albizottságot, ameddig nem dől el az általa beterjesztett törvénymódosító javaslat sorsa.

A javaslatban az elnök kötelezővé tenné a nemzetbiztonsági bizottság előtti megjelenést, bár szankciókat nem jelöl meg, Mile Lajos a módosítás hatályba lépésére az elfogadást követő második hónapot jelölte meg - írja a Magyar Hírlap szombati számában.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
MTI Itthon

Portik régi barátja vallott a Prisztás-ügyben

Tanúként hallgatta ki a Fővárosi Törvényszék szerdán a Prisztás József megölésének vádjával Portik Tamás és két társa ellen folyó büntetőügyben az egyik korábbi gyanúsítottat.

MTI Itthon

Portik–Laborc: meghallgattak újabb két személyt

Újabb két embert hallgatott meg kedd délután az Országgyűlés Portik–Laborc találkozókat vizsgáló ténymegállapító albizottsága Budapesten az Alkotmányvédelmi Hivatal épületében tartott zárt ülésén – közölte Mile Lajos, a testület elnöke.

Pihenve tanulunk, nem gyakorlás közben

Pihenve tanulunk, nem gyakorlás közben

Itt az új lencse, amely 1000-szer vékonyabb a hajnál

Itt az új lencse, amely 1000-szer vékonyabb a hajnál

A szlovák államfőnek nem tetszik az orosz vakcina

A szlovák államfőnek nem tetszik az orosz vakcina