szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Két hónap alatt zavarták le a kispesti Ady Endre út felújításának első ütemét – közölte a BKK, és fotókat is mellékeltek az eredményről.

Két hónapon át fel volt túrva a kispesti Ady Endre út Határ út felé tartó szakasza, most egy kilométernyi út felújításával végeztek. A BKK közlése és fotói szerint új zebrák születtek, a meglévő zebrákat pedig biztonságosabbá és akadálymentessé alakították át. Az út teljes villamospálya-szerkezetét kicserélték, akadálymentesítettek két villamosmegállót, ahová utasvárók is kerültek, valamint kerékpársávot is létrehozak.

2014 tavaszán, várhatóan március 15-től indul a felújítás második üteme, amikor az út városból kifelé vezető oldalát újítják fel.

©
©
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ha Roosevelt el nem törli a hagyományt, ma iktatnák be Joe Bident

Ha Roosevelt el nem törli a hagyományt, ma iktatnák be Joe Bident

UNICEF: Oktatási vészhelyzet van

UNICEF: Oktatási vészhelyzet van

Fejenként 121 kiló élelmiszert dobunk ki a szemétbe évente

Fejenként 121 kiló élelmiszert dobunk ki a szemétbe évente