szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Kétcentis vízben korcsolyázhattak ma azok, akik a Városligeti Műjégpályára látogattak, mindenki csuromvizes. A jelenséget az enyhe idő és műszaki hiba okozhatja. A pályát nem zárják be, de a nyitva tartás módosul.

Kétcentis víz áll a nemrég felújított Városligeti Műjégpálya jegén - adta hírül a Cink hétfőn. Fékezésnél annak a ruhája is csuromvizes lesz, aki nem esik el. Ráadásul módosították a nyitva tartást is, 14 óra helyett már 13-kor bezártak, de ezt csak akkor közölték, amikor a korizók már végigállták a sort, és készültek megvenni a jegyet. A délutáni nyitva tartás pedig 16 óra helyett 17 órakor kezdődik.

A hvg.hu munkatársa vasárnap este azt tapasztalta, hogy a jég felületének csak a negyedét lehetett használni.  A pálya minősége kritikán aluli - írták többen a Műjégpálya Facebook-oldalán. "Fél óra után eljöttünk, mindenünk vizes volt" - írta valaki.

Az Indexnek elefonon annyit mondtak a jégpálya üzemeltetői, hogy az enyhe idő, az eső és talán a hűtőrendszer hibája okozhatja a vizesedést, de a műszaki problémákról csak a műszaki vezető nyilatkozhat. Hasonló jelenséget tapasztaltak december 27-én is.

Mint mondták, a pályát nem zárják be, belépőt is szednek, és a jég állapotáról egy kifüggesztett papíron tájékoztatják a látogatókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Nagyon súlyos hibát találtak a Windows Serverben, három másodperc alatt bevehetik a hackerek

Nagyon súlyos hibát találtak a Windows Serverben, három másodperc alatt bevehetik a hackerek

Országos „minizárlat” jöhet a briteknél

Országos „minizárlat” jöhet a briteknél

A Nemzetközi Űrállomáson készítenek reklámfilmet egy bőrápolónak

A Nemzetközi Űrállomáson készítenek reklámfilmet egy bőrápolónak