szerző:
Kazimir Annamari
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Az MTVA Család-barát c. műsorának egyik januári adásában Pongrácz Tiborné, a KSH Népességkutató Intézetének igazgatóhelyettese azt mondta, "olyan, hogy valaki tudatosan nem akar gyereket, olyan nem nagyon van, legfeljebb pszichológusnál és az meg is érdemli, hogy oda járjon". Videointerúban kértük, magyarázza el, hogyan is értette ezt pontosan. A hvg.hu-nak Pongrácz Tiborné azt mondta, ő csak egy korábban, a műsorban bejátszott riportra reagált, és nem érti, gondolatai miért sértik meg azokat a nőket, akik nem akarnak gyereket. Hiszi, hogy aki nem akar gyereket, az önző, és azt állítja, egy szóval nem mondta azt, amit mondott.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!