szerző:
hvg.hu

Egy 22 éves pákozdi fiú kirángatott a helyéről egy közlekedési táblát, és bedobta egy családi ház ablakán, most vádemelési javaslat van vele szemben – írja honlapján, a police.hu-n a rendőrség.

Január 2-án Pákozdon egy fiú bedobott egy táblát a Damjanich utca egyik házának ablakán. A rendőrök a közelben egy fiatalokból álló társaságot találtak, és kiderült, hogy egyikük, a 22 éves Sz. Gyula rángatta ki a helyéről az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát, majd ő dobta be az ablakon.

A fiatalt a rendőrök kihallgatták, ő meg elismerte a bűncselekményt, a rendőrség vádemelési javaslattal küldte el a nyomozati anyagot az ügyészségnek.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!