szerző:
MTI
Tetszett a cikk?

Mintegy másfél órán keresztül beszélgetett egy büntetés-végrehajtási intézetben az Országgyűlés Portik-Laborc találkozókat vizsgáló ténymegállapító albizottsága Portik Tamással, az 1990-es évek olajszőkítési ügyleteiről ismert Energol Rt. egykori igazgatójával kedd délelőtt.

Mile Lajos, a testület LMP-s elnöke a Képviselői Irodaházban újságíróknak nyilatkozva azt mondta: Portik Tamás válaszolt a kérdéseikre, de mivel már elég régen voltak a találkozók, sok mindenre "nem emlékezett". 

A ténymegállapító albizottság kedd délutáni ülésén a tervek szerint Laborc Sándort, a Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatóját és a találkozókat megszervező Vajtó Lajos üzletembert hallgatja meg. Mile Lajos azt mondta: ezzel le is zárnák a meghallgatásokat, de az üzletembernek küldött meghívók visszajöttek, és Laborc Sándor sem jelzett vissza, hogy megjelenik-e az ülésen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Joan Laporta lett a Barcelona elnöke

Joan Laporta lett a Barcelona elnöke

6 hónapot töltött egy tó fenekén egy iPhone, de így sem lett baja

6 hónapot töltött egy tó fenekén egy iPhone, de így sem lett baja

Megint változik a BKK-járatok menetrendje

Megint változik a BKK-járatok menetrendje