szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elkészült a gyalogos- és metróaluljáró a Ferenciek terén – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A Belváros-Lipótváros önkormányzata által végzett átalakítással új arculatot kapott a Ferenciek tere, a Március 15. tér és környékük, és új gyalogos-aluljárót alakítottak ki a Ferenciek terén – idézte fel a BKK, amely fotógalériát tett közzé az aluljáróról a Facebookon.

A fejlesztés eredményeként a metróaluljáró területe lényegesen nagyobb lett, mivel hozzákapcsolták az Y alakú közúti aluljárót is, ahol hamarosan – az Ecseri úton, az Örs vezér terén, a Corvin-negyedben, az Astoriánál és a Dózsa György úton már megismert – útbaigazító táblák is segítik az arra közlekedőket.

Tavasszal a BKK ügyfélpontot nyit, ahol tájékoztatják az érdeklődőket a közlekedési lehetőségekről, ahol információs kiadványokat lehet beszerezni, illetve a BKK teljes tarifapalettáját is el lehet érni.

©
©
©

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!