szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy szemtanú segítségével egy bárban találták meg azt a négy férfit, akik hétfőről keddre virradóra a 4-es, 6-os villamoson bántalmazták a villamosvezetőt és az egyik utast – számolt be a police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai egy tanú segítségével találták meg a 4-es, 6-os villamoson a villamosvezetőre támadó férfiakat egy közeli bárban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, kedden éjjel négy férfi szállt fel a 4-es, 6-os villamosra a Harminckettesek terénél. Mivel kiabáltak, a villamosvezető a hangosbemondón rájuk szólt, és kérte őket, hogy a náluk lévő üvegeket és poharakat vigyék le a villamosról, mert addig nem indul tovább, amíg azok náluk vannak. Ekkor a férfiak az üvegeket az utasváróba és a megálló melletti útra dobálták – részletezi a történteket a police.hu.

A sofőrhöz odament egy utas, mire ő kinézett a fülkéjéből, ekkor az egyik támadó először a villamosvezetőt, majd az utast is megverte. Ezután mind a négyen elmenekültek, és beültek egy közeli bárba. Innen vitték be őket a VIII. kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást P.D. M. Bruno 28 éves budapesti lakos ellen, valamint csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt P. D. M. Lincoln 30 éves, T. Alves 31 éves és S. T. Marafa 24 éves budapesti lakosok ellen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Jellinek Dániel cége bevásárolta magát a Waberer's-be

Jellinek Dániel cége bevásárolta magát a Waberer's-be

Galacsinná gyűrte a vonat a kocsit, amelyből épp csak ki tudott ugrani a sofőrje – fotók

Galacsinná gyűrte a vonat a kocsit, amelyből épp csak ki tudott ugrani a sofőrje – fotók

Putyin ingyenes földjuttatással népesítené be Szibériát

Putyin ingyenes földjuttatással népesítené be Szibériát