szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Bajnai Gordon helyére biztosan nem Szigetvári Viktor ül, aki az ATV-ben oszlatta el a kételyeket ezzel kapcsolatban. Így Szelényi Zsuzsanna esélye nő meg arra, hogy beülhessen a Házba. Az ügyben az Országgyűlés megalakulása után várható döntés.

A Magyar Nemzet megírta, de maga Szigetvári Viktor, az Együtt társelnöke is elmondta az ATV-ben, hogy nem lesz országgyűlési képviselő.

Az már korábban kiderült, hogy Bajnai Gordon, az Együtt-PM vezetője nem lesz parlamenti képviselő, helyére Szigetvári mellett Szelényi Zsuzsanna nevét emlegették, de mivel előbbi nem ül be a patkóba, most utóbbinak van erre esélye.

©

Az ATV.hu forrásai szerint Szigetvárira pártépítési feladatok várnak, és ezt hatékonyabban tudja végezni a parlamenten kívül, mint azon belül.

Az ATV Hírvita című műsorában szerda este Szigetvári Viktor azt mondta: "nem leszek képviselő". A kérdésre, miszerint Szelényi ül-e be a volt miniszterelnök helyére, Szigetvári úgy reagált: "nincs erről még hivatalos döntés".

Azt is elmondta: az Országgyűlés megalakulása után lesz az ügyben döntés.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Hadházy: Orbán Viktor hazudik az iskolanyitásról

Hadházy: Orbán Viktor hazudik az iskolanyitásról

Covid osztályos orvos: Zsákbamacska, hogy melyik beteggel mi történik

Covid osztályos orvos: Zsákbamacska, hogy melyik beteggel mi történik

A sáskajárástól a sáskafogyasztásig - A Biblia ételei könyvajánló

A sáskajárástól a sáskafogyasztásig - A Biblia ételei könyvajánló