szerző:
MTI/Magyar Hírlap
Tetszett a cikk?

Nem találtak problémát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal illetékesei a Magyar Orvosi Kamara működésének ellenőrzésekor, így a hivatal lezárta a vizsgálatot – írta a Magyar Hírlap.

A Magyar Hírlap szombati számában a Magyar Orvosi Kamara honlapjára hivatkozva idézi az adóhatóság megállapítását, amely szerint a 2011. és 2012. évre vonatkozó beszámoló, könyvvizsgálói jelentés, főkönyvi kivonatok, pénztárbizonylatok, valamint a szerződések alapján "az adózó a bizonylatok nyilvántartására, kiállítására vonatkozó kötelezettségének a törvényi szabályozás alapján eleget tett".

Emlékeztetnek arra, hogy a kamaránál – a testület országos felügyelőbizottságának feljelentése nyomán – több hatóság vizsgálódott, köztük a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság is, amely szintén a MOK kialakított gyakorlatát elfogadva zárta le ellenőrzését.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ismét börtönbe kell vonulnia a Samsung első emberének

Ismét börtönbe kell vonulnia a Samsung első emberének

Raúl is koronavírusos lett

Raúl is koronavírusos lett

A fővárosi kormányhivatal elmeszelte a Meseország mindenkié című könyv kiadóját

A fővárosi kormányhivatal elmeszelte a Meseország mindenkié című könyv kiadóját