szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A körülményekhez képest jól van az a 11 éves kisfiú, aki kiugrott harmadik emeleti lakásukból hétfőn, Szegeden. Édesanyja a Facebookon írt néhány sort róla. A gyermeknek eltört a bal csuklója, és lehet, hogy a sarka is. Enyhe agyrázkódása van, kórházban ápolják, és nem emlékszik, mi történt vele – olvasható a Délmagyar.hu-n.

„Minden kedves, aggódó ismerősömnek köszönöm az együttérzést. Nagyon jólesik. A támadásokat nem tudnám most elviselni, elég a lelkiismeretemmel elszámolni” – írta a Facebookon a 11 éves Dominik édesanyja, aki azt is megjegyezte: senkinek sem kívánja, hogy átélje a hétfői napot, mert az szörnyű volt.

A kisfiú a nála lévő lakáskulccsal nem tudta kinyitni az ajtajukon lévő hevederzárat. Egy iskolai verseny miatt úgy döntött, hogy az erkélyen át jut ki az utcára. Leugrott a harmadikról, és kilenc métert zuhant – emlékeztetnek a cikkben.

A Blikk viszont azt írta: Dominik iskolájának tanulói Budapestre mentek volna aznap egy sportversenyre, és a kisfiú nem akart lemaradni. Az érintett iskola igazgatója a lapnak azt mondta: bár diákjuk szurkolni ment volna, a tartalékcsapatban is benne volt, így ha valaki lesérül, beállhatott volna versenyezni.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!