szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Május 22-én megszüntették a nyomozást annak a fakitermelésnek az ügyében, amelynek helyszínén ugyanaz a traktort találták meg, amelyen Orbán Viktor lánya és veje pózolt egy fotó kedvéért.

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) megszüntette a természetkárosítás címén indított nyomozást a Tibocz-birtok melletti illegális fakitermelés esetében, a falopásért indított eljárást pedig felfüggesztette – közölte a Népszabadság. A lap a fakitermelés helyszínén korábban lefotózott traktort megtalálta azon a fotón, amelyen Orbán Ráhel és újdonsült férje, Tiborcz István pózolt egy magazinnak.

Az eljárást természetkárosítás gyanújával indították még tavaly, majd a bicskei kapitányság átadta azt az NNI-nek, majd a nyomozóiroda május 22-én szüntette meg azt.

A Népszabadság tavaly írta meg, hogy ismeretlenek nagy mennyiségű fát vágtak ki a tulajdonosok és az erdészeti igazgatóság tudta és engedélye nélkül a Csabdi-Tükröspusztán lévő Tiborcz-birtok tőszomszédságában, a Tiborcz Eszter által elnyert 157 hektár állami föld két szántója közt fekvő 1,6 hektáros, magántulajdonban lévő területen. Akkor fotózta le a lap munkatársa azt a traktort, ami aztán feltűnt egy magazinfotón, ez a traktor a miniszterelnök 27 éves vejének a többségi tulajdonában lévő családi vállalkozás, az ES Hungary Kft. tulajdona.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en

Meg akartak erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en

Stratégiai partnerséget kötött a Vida vezette bank és Mészárosék biztosítója

Stratégiai partnerséget kötött a Vida vezette bank és Mészárosék biztosítója

Február közepéig meghosszabbítják a zárlatot Németországban

Február közepéig meghosszabbítják a zárlatot Németországban